Op vrijdag 20 september overleed op 75-jarige leeftijd Theo Hoppenreijs, erelid en hulpvaardige buurman van onze vereniging.
Op 1 mei 1956 kreeg voetbalvereniging Drempt Vooruit haar officiële status. De trainingen en wedstrijden vonden plaats op een tot veld omgeturnd weiland van de familie Hoppenreijs en de deel van hun boerderij deed dienst als kleedlokaal. Toen de vereniging zelf de eerste kleedkamers bouwde, kwam de stroomvoorziening via de familie Hoppenreijs, en in de winter fungeerde hun café als trainingslocatie.
Theo was direct vanaf de oprichting lid van de voetbalvereniging en heeft er lange tijd zelf gevoetbald. Ook later bleef hij Drempt Vooruit en daarna HC ‘03 trouw door bij de aanleg van een extra veld, de parkeerplaats of verbouwingen op het sportcomplex zijn grond altijd beschikbaar te stellen voor het vrachtverkeer en mee te werken aan uitbreidingsmogelijkheden. HC ‘03 verliest in Theo een naober in de beste betekenis.
We wensen zijn vrouw Truus, zijn kinderen Simone en Oscar, Johan en Simone en hun kinderen veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Bestuur HC ’03 en stichting MFA ‘t Doornslag