Datum

22 apr 2023
Expired!

Tijd

17:00

Sterrit

Doe mee met onze sterrit! 

Op zaterdag 22 april 2023 organiseert ’t Hessenhuus in samenwerking met biljartvereniging ’t Hessenhuus een autopuzzeltocht, de Hessenrit. Vanaf 18.00 uur start de rit met ’t Hessenhuus als vertrek- en eindpunt.  

Wat is een puzzelrit? 

Een puzzelrit is een oriëntatie- of sterrit met de auto waarbij de deelnemers proberen om aan de hand van een routebeschrijving de route foutloos te rijden. In de routebeschrijving is gebruik gemaakt van aanwezige elementen langs de route zoals bijvoorbeeld een tuinbeeld, maar om het wat moeilijker te maken zijn er ook elementen toegevoegd die je als deelnemer op het verkeerde been proberen te zetten. En natuurlijk zijn er controleposten ingebouwd langs de route.  

Hoe kan ik me aanmelden? 

Voor 15 euro per deelnemende auto kun je je voorinschrijven door een e-mail te sturen naar communicatie@hessenhuus.nl. We zetten je naam dan op de lijst met aanmeldingen. Op de dag zelf is inschrijven mogelijk van 17.00 tot 18.30 uur. Je mag zelf weten met hoeveel personen je deelneemt in een auto maar het minimum aantal is twee: een chauffeur en een kaartlezer. De volgorde van inschrijven bepaalt je startnummer, dus wacht niet te lang. 

Wat zijn de prijzen? 

Voorafgaand aan de rit staat de koffie en thee voor je klaar. Na afloop kun je met de andere deelnemers napraten over de route, de vragen en natuurlijk de instinkers.  

Voor de beste teams zijn er mooie prijzen te verdienen. Het winnende team ontvangt bovendien de wisseltrofee. 

Heb je zin in een avond vol plezier, avontuur en gezelligheid? Schrijf je dan snel in. Tot ziens op 22 april! 

The event is finished.

Organisator

Biljartvereniging 't Hessenhuus

Andere organisatoren

't Hessenhuus