Mogen we even je aandacht voor de Rabobank Clubkas Campagne?

De Rabobank Clubkas Campagne, wat is dat?
Rabobank Graafschap-Midden draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe en organiseert daarom voor verenigingen en stichtingen de Rabobank Clubkas Campagne. Dit jaar gaat de campagne van start en de bank stelt hiervoor € 35.000 beschikbaar. Leden van de bank ontvangen een persoonlijke uitnodiging met een unieke code die ze kunnen gebruiken om online hun stem uit te brengen op een vereniging of stichting naar keuze. Hoe meer stemmen de verenigingen en stichtingen verwerven, hoe groter de bijdrage is die ze ontvangen. Ook HC’03 en ’t Hessenhuus doen mee aan deze campagne. 


Wij hebben jouw hulp nodig
Voor de voetbalvereniging hebben we een aanvraag ingediend voor een jeugdhonk in de kantine met bijvoorbeeld een tafelvoetbalspel en een spelcomputer. En voor ’t Hessenhuus vragen we een bijdrage voor de bouw van een materiaalruimte waar alle gebruikers hun spullen in op kunnen bergen. Klinkt goed, hè? We willen dat heel graag realiseren. Help jij ons daarbij met jouw stem?


Hoe werkt het?
Als je lid bent van Rabobank Graafschap-Midden ontvang je uiterlijk 10 februari 2015 een stemkaart met een unieke code waarmee je online drie stemmen kunt uitbrengen in de stemperiode die loopt van 11 t/m 23 februari 2015. Je mag maximaal één stem per vereniging uitbrengen. Elke stem is geld waard. De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 35.000 te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Wij hebben jouw stem dus nodig!


Hoe weet je of je lid bent van de bank?
Heb je een rekening bij Rabobank Graafschap-Midden? Dan wil dat nog niet automatisch zeggen dat je ook lid bent. Het lidmaatschap is iets anders dan een rekening hebben bij de bank.  Als je klant bent bij Rabobank Graafschap-Midden kun je zelf  in Internetbankieren onder ͚’Mijn gegevens͛’ zien of je daadwerkelijk lid bent van de bank. Ben je nog geen lid, minimaal 18 jaar en wil je alsnog lid worden? Klik dan hier voor een gratis lidmaatschap. Je kunt dan helaas niet meer stemmen op de campagne van dit jaar maar jouw stem telt natuurlijk volgend jaar mee als we weer een aanvraag indienen. En dat gaan we zeker doen!

De uitslag wordt op 10 maart 2015 bekend gemaakt en communiceren we uiteraard via de bekende kanalen.

Alvast bedankt voor je steun!

Hartelijke groeten,

Bestuur HC’03 en ‘t Hessenhuus