Wat hebben we een mooi weekend achter de rug

Wat een topweekend hebben we achter de rug! Zaterdagochtend begonnen we met het Oranjefestival. Negentig, vooral hele jonge, kinderen beleefden deze sportieve ochtend ontzettend veel plezier aan spelletjes met en zonder bal. 

De accommodatie was oranje gekleurd, de kinderen kregen ranja met een oranje koek en na afloop een oranje ijsje. Alles in stijl!

Aan het eind van het evenement kregen alle deelnemende kinderen een diploma, ondertekend door de bondscoaches Frank de Boer en Sarina Wiegman. Beelden van dit evenement zijn hier te bekijken!

Zijn er kinderen die naar aanleiding van dit evenement mee willen trainen of lid worden kunnen dit melden per mail: info@hc-03.nl

Lid worden kan via de link 

‘s Middags bleef een groot deel van de kinderen dat al voetbalt bij onze vereniging op ons terrein voor het jeugdkamp. Met waterspelletjes zoals een buikschuifbaan hebben ze zich zaterdagmiddag prima vermaakt. En wat is het dan heerlijk om even bij te tanken bij de barbecue die gesponsord was door Tobias Haagsma van Brasserie De Boerderij. Dankjewel!

Met een disco sloten we de zaterdag af waarna alle kinderen zondagmorgen weer moe en voldaan huiswaarts keerden. Dank aan alle kinderen voor jullie aanwezigheid en aan de begeleiders voor de organisatie van dit mooie sportieve weekend. Kijk hier voor enkele foto’s van het jeugdkamp.