Laatste pubquiz van het seizoen

Het was met de laatste pubquiz van het seizoen volle bak in ‘t Hessenhuus want maar liefst 16 teams speelden mee.

Wederom probeerden ze in 8 vragenrondes en 1 fotoronde zoveel mogelijk punten te verzamelen. Daarbij moesten ze onder andere de volgende vragen beantwoorden: 

Welke vlag hoort bij welke provincie of Nederlandse stad? Wie is de Nederlands recordhouder polsstokhoogspringen? Wat is de hoogst gelegen Europese hoofdstad? Heeft Feyenoord voor komend seizoen meer of minder dan 35.000 seizoenkaarten verkocht? Wie is recent Nederlands kampioen wielrennen bij de dames geworden? Wie is de staatssecretaris van Mijnbouw? Welke planeet lijkt het meest op de aarde? Hoe heet een kruising tussen een ezel en een paard? 

Aan het eind van de avond was team Sjimmie de winnaar van de quiz met 75 punten. Het team ontving een dinerbon en verse aardbeien. Als tweede eindigde het team van de Redactie en derde werd Sixmix. Beide teams hadden hetzelfde aantal punten. Hun eindklassering werd uiteindelijk in het voordeel van de Redactie bepaald door een benaderingsvraag: wat is het gewicht van de kogel bij het kogelstoten voor mannen?

 Kortom, het was weer een gezellige avond en we kijken uit naar de pubquiz van volgend seizoen.