Sterrit op zondagmiddag 19 mei

Op zondagmiddag 19 mei, Eerste Pinksterdag, organiseert ’t Hessenhuus in samenwerking met biljartvereniging ’t Hessenhuus weer de traditionele Hessenrit, een autopuzzeltocht voor jong en oud.

Op veler verzoek is besloten om de rit niet meer bij duisternis te verrijden maar overdag. Zo is het voor iedereen mogelijk om de rit bij licht te volbrengen en kan men eventueel ook als gezin deelnemen.

Om 12.31 uur start het eerste team vanaf ’t Hessenhuus aan de Zomerweg in Achter-Drempt. Het is inmiddels de zevende keer dat de sterrit wordt gehouden. Zin om mee te doen? Je kunt je alvast inschrijven door een e-mail te sturen naar communicatie@hessenhuus.nl. Op de dag zelf is inschrijven eventueel nog mogelijk tussen 11.30 uur en uiterlijk 13.00 uur.

De deelnamekosten bedragen € 20,00 per team. Je mag zelf weten met hoeveel personen je deelneemt in een auto maar het minimum aantal is twee: een chauffeur en een kaartlezer. De volgorde van inschrijven bepaalt het startnummer dus wacht niet te lang. Het maximale aantal deelnemende auto’s is vastgesteld op 50.

Voorafgaand aan de rit staat koffie en thee voor je klaar en zijn bij de inschrijfkosten inbegrepen.

Voor de beste teams zijn er mede dankzij onze sponsors mooie prijzen te verdienen. Het winnende team ontvangt bovendien de wisseltrofee. Heb je zin in een middag vol plezier, avontuur, spanning en gezelligheid? Schrijf je dan snel in. Tot ziens op 19 mei in ’t Hessenhuus!