Rommelmarkt op Hemelvaartsdag

Rommelmarkt

Nog twee weken en dan is het Hemelvaartsdag. Traditiegetrouw houden we dan onze rommelmarkt in Hoog-Keppel. Wat ooit in 1976 begon als actie om de clubkas te spekken is uitgegroeid tot een markt die een grote bekendheid geniet in de wijde omgeving.  

De markt duurt van 09.00 uur tot 16.00 uur waarbij je net als voorgaande jaren een diversiteit aan standhouders aantreft. Van oud-Hollands snoepgoed, poppen, kleding uit vervlogen tijd tot koperwaren, speelgoed, boeken, wenskaarten en antiek. Daarnaast is een van de grootste attracties van de markt het snuffelen tussen de echte rommel. De opbrengst van deze rommel is voor onze vereniging. Wil je hiervoor rommel aanleveren? Dat kan op woensdag 17 mei tussen 13.00 en 19.00 uur. Alle rommel behalve koelkasten, vriezers, wasmachines, bankstellen en dergelijke zijn toegestaan. Leden van onze vereniging doen vervolgens hun best om deze rommel voor een mooi prijsje te verkopen.    

Kom je met de auto? Dan kun je je auto tegen een geringe vergoeding kwijt op de parkeerterreinen aan de Hessenweg en de Prinsenweg. Wil je trouwens zelf nog een kraam of grondplaats huren? Stuur dan een e-mail naar rommelmarkt@hc-03.nl.

We hopen je op Hemelvaartsdag te mogen begroeten in Hoog-Keppel.