Twee teams winnaar bij de pubquiz

Welke planeet staat het dichtst bij de zon? Wie is de presentator van Married at First Sight? Wie is de burgemeester van Utrecht? Hoeveel medailles behaalde Femko Bol tijdens het afgelopen WK? Hoe heet het gezin waar het om draait in Little house on the prairie? Waar staan de letters cc voor in een e-mail? Wat was de datum waarop de Eerste Wereldoorlog stopte?

Zo maar een greep uit de 90 vragen waar de 13 teams vrijdagavond antwoord op probeerden te geven. En dat ging zoals altijd met wisselend succes.

Na 80 vragen en met de captainronde nog voor de boeg waarbij er 5 punten te winnen waren, was er nog van alles mogelijk; 7 teams konden nog winnaar worden.  Met 74,5 punt stonden er uiteindelijk 2 teams bovenaan en werden zowel Six Mix als Per seconde grijzer tot winnaar uitgeroepen. Gefeliciteerd toppers! Samen poseerden de teams voor een winnaarsfoto.

Dank aan allen die hebben deelgenomen. Wie geen genoeg kan krijgen van een pubquiz kan in juni rekenen op een extra editie. Een datum volgt zo snel mogelijk.